Annonce


Annonce

Annonce

Sergino Dest udtaget for USA

Landskampe - 18. marts 2021




Sergino Dest får nok at se til i de kommende uger. Lige nu spiller han konstant på grund af en skade til Sergi Roberto og han har tydeligvis fundet sig bedre til rettet i Ronald Koemans nye formation. Nu kan han se frem til et par landskampe.

Således er Dest blevet udtaget for USA til deres kommende to venskabskampe mod Jamaica og Nordirland. Landstræner Gregg Berhalter har inkluderet Dest i truplisten på 26 mand. Kampen mod Jamaica spilles i Østrig den 25. marts og kampen mod Nordirland spilles i Nordirland tre dage senere - den 28. marts.

Selvom Dest er født og opvokset i Holland, så har hans far altid haft amerikansk statsborgerskab og Dest selv har valgt at repræsentere USA når han spiller fodbold. Han har allerede spillet fem landskampe med debut i september 2019 mod Mexico.

Med sine bare 20 år er Dest fortsat en ung spiller, som dog kan glæde sig over karrierens fart. Han spiller for sit land og spiller for Barca til hverdag. I alt er det blevet til 31 optrædener i Barca-trøjen siden han blev bekræftet som ny spiller den 1. oktober 2020. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Sergino Dest udtaget for USA

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder