Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Laporta har kontaktet Haalands bagland

Transfermarked - 20. marts 2021
Avis: Laporta har kontaktet Haalands bagland

© Getty Images


Avisen Sport kan denne lørdag berette om, at Joan Laporta allerede har taget kontakt til Erling Haalands bagland i forsøget på at hente angriberen til sommer. Laporta har fokus på at forbedre holdet denne sommer og et af hovedpunkterne er en spidsangriber, som kan gå ind og score de mål, som holdet mangler i disse dage.

Erling Haaland er ikke til at stoppe og han fortsætter med at bombe mål ind. Laporta har fulgt udviklingen af Haaland i flere år og nu, hvor Laporta sidder som præsident i klubben, har han Haaland øverst på listen over potentielle indkøb til sommer. I den forbindelse er der nu oprettet kontakt mellem Barca og Haalands bagland - primært Haalands agent, Mino Raiola.

Superagenten Mino Raiola har et godt venskab med Joan Laporta og derfor er der ingen ben i det, når de to taler sammen. Raiola har længe vidst, at Laporta ville tage kontakt til ham når han vandt præsidentvalget i Barca og nu, hvor det er sket, har Laporta altså udvist klubbens interesse i at hente Raiolas klient Haaland.

Der har længe været talt om en frikøbsklausul på bare 75 millioner euro, men Dortmund holder fast i, at Haaland ikke har nogen frikøbsklausul til sommer og at prisen derfor bliver fastsat af den tyske klub. Ifølge tyske medier har Haaland en frikøbsklausul på 75 millioner euro, men den er først gældende fra sommeren 2022. Det betyder, at Dortmund skal sælge Haaland denne sommer for at få langt mere end 75 millioner euro for ham.Alternativt kan de vælge at holde på ham, men hvis Haaland ikke forlænger sin kontrakt i den forbindelse, så kan han altså smutte til bare 75 millioner euro sommeren 2022. Det er en balancegang for Dortmund, og selvom man i den tyske klub elsker Haaland, så har angriberen ambitioner om det man normalt vis vil kalde et højere niveau til trods for at Barca i disse dage på ingen måder gør sig bemærket på den europæiske scene, hvor Dortmund er med i kvartfinalen i Champions League.

Laportas ønske er, at han bliver lovet, at Barca har førsteret til at hente Haaland, men på grund af den enorme interesse for spilleren kan hverken Dortmund eller Raiola love det. Det bliver en krig uden lige at sikre sig underskriften og én ting er sikkert: Selvom Barca får spyttet en masse penge i kassen meget snart, så har man ikke råd til at gå ud og spendere voldsomt på én spiller og sætte klubbens økonomi på spil endnu engang, som man så det så ofte under Bartomeus styre.

Det er i den forbindelse, at Laporta håber at kunne bringe sine evner i spil. Der skal træffes en sund økonomisk beslutning, da der altid kommer en risiko med ved at købe en spiller for et højt beløb. Det ser man blandt andet ved Ousmane Dembélé, Antoine Griezmann og Philippe Coutinho. Ingen af de tre har leveret det, som man håbede på, da man købte dem for tårnhøje beløb.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder