Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Dest er den tredje amerikaner til at score i La Liga

La Liga - 22. marts 2021
Dest er den tredje amerikaner til at score i La Liga

Sergino Dest har fundet sig til rette i Ronald Koemans nye formation, da han nu får mere støtte bagude og har mere frie tøjler oppe i front. Hans spil er ikke til at tage fejl af og i aftes kronede han adskillige gode kampe ved at score hele to gange. Desuden ramte han overliggeren undervejs i opgøret.

Dest, der er født i Holland, men besidder et amerikansk statsborgerskab, scorede sit første mål for Barca i Champions League mod Dynamo Kiev tilbage i november. Nu har han i alt scoret tre gange for klubben i sine hidtil 32 kampe (22 i La Liga, 2 i Copa del Rey, syv i Champions League og én i den spanske Super Cup).

Med sine to mål er Dest nu den bare tredje amerikaner til at score i La Liga efter Jozy Altidore i 2008 og Yunus Musah i 2020. Men som bekendt scorede Dest to gange i aftes mod Real Sociedad og han er nu den første amerikaner i La Liga til at score to gange i samme kamp.

Der er nu pause fra klubfodbold og i den forbindelse er Dest udtaget for USA, som skal spille et par venskabskampe mod Jamaica og Nordirland.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder