Annonce


Annonce

Annonce

Dembélé: Jeg var virkelig svag i 2017

Nyheder - 23. marts 2021




Ousmane Dembélé erkender, at han slet ikke var på toppen rent fysisk i 2017, da han skiftede til Barca som følge af Neymars skifte til PSG. Et hav af skader - flere alvorlige - betød, at flere satte spørgsmålstegn ved om han overhovedet tog sin fodboldkarriere seriøs, men i dag er han på toppen og han spiller regelmæssigt for Barca.

Dembélé startede på banen i weekendens storsejr mod Real Sociedad, hvor han både fik et mål underkendt og godkendt. Overordnet set er han i rigtig god form og herfra gælder det om at bygge på.

- For at være helt ærlig, så var jeg virkelig svag i 2017. I dag har jeg ændret min tilgang til den fysiske træning og jeg føler mig bedre forberedt til kampene. Jeg har det meget bedre i dag.

- Jeg har forbedret mig meget i Barca med fitness-trænerne, måde som vi træner på og den måde, som jeg forbereder mig til kampene på. Alt har ændret sig. Selvom jeg har måtte kæmpe med skader i tre år, så har jeg det godt i dag.

I og med at han er kommet godt efter det kunne han for nyligt juble over sin første udtagelse til det franske landshold i over to år. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Dembélé: Jeg var virkelig svag i 2017

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder