Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi runder 700 mål i Barca-trøjen

Nyheder - 23. marts 2021
Messi runder 700 mål i Barca-trøjen

© FC Barcelona


Der går nærmest ikke én kamp uden at Messi har slået en eller anden form for rekord. Det skete igen i søndags, da han kom på måltavlen to gange mod Real Sociedad. Derudover spillede han en fremragende kamp og var konstant en kilde til uro for Real Sociedads defensiv.

Med sine to mål har Messi nu scoret i alt 700 mål for Barca. Her er de 663 blevet scoret i officielle turneringer mens de 37 er scoret i venskabskampe. Det betyder samtidig, at han er den eneste til at score så mange mål i én og samme turnering. Til med underholder han publikum og assisterer sine holdkammerater. Med Messi får man hele pakken.

I de største europæiske ligaer er der ingen, som nærmer sig Messi. Jimmy Greaves topper i England med 357 mål, Gerd Müller gør det i Tyskland med 365 mål, Silvio Piola i Italien med 274 mål og Delio Onnis i Frankrig med 299 mål. Der er altså en verden til forskel.

Lionel Messi er ikke i spil igen for Barca før efter påske, hvor Barca hjemme på Camp Nou tager imod Valladolid. Her løber han dog på banen med risiko for at misse El Clásico, da han med et gult kort mod Valladolid får én spilledags karantæne.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder