Annonce


Annonce

Annonce

Messi får et godt hvil inden sæsonafslutningen

Landskampe - 23. marts 2021




Lionel Messis kalender er altid fyldt op med kampe eller træning, men her inden sæsonafslutningen får han sig et velfortjent - og uventet - hvil. Barca smadrede Real Sociedad med 1-6 på udebane i La Liga søndag aften og derefter begyndte spillerne ellers at tænke på landskampe.

Der er nemlig pause fra klubfodbold i disse dage mens landsholdene gør sig klar til deres kampe. I Barca har man 14 mand ude til landskampe, men det kunne have været flere, da Messi, Coutinho og måske også Araujo kunne have set frem til et par landskampe. Coutinho er skadet og ville under alle omstændigheder ikke komme i aktion. Araujos gode præstationer kunne have givet ham en udtagelse til det uruguayanske landshold.

På grund af coronapandemien har det sydamerikanske fodboldforbund CONMEBOL valgt at aflyse de kommende landskampe og derfor skal Messi og Argentina ikke i aktion. Det giver Messi et godt hvil inden kampen mod Valladolid, som er generalprøven inden El Clásico i Madrid.

Ronald Araujo er tilbage fra sin skade men får nu mulighed for at arbejde på sin form mens der spilles landskampe rundt omkring i verden. Derudover kan Ronald Koeman se frem til at få både Gerard Piqué og Sergi Roberto klar til sæsonafslutningen, hvor Barca har 11 kampe tilbage: 10 i La Liga samt en pokalfinale. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messi får et godt hvil inden sæsonafslutningen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder