Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Koeman får endnu en sæson i Barca

Nyheder - 23. marts 2021




Ronald Koeman har tur i den i disse dage, da hans systemer og formationer fungerer rigtig fint. Man er stadig med i kampen om La Liga-trofæet og man er i pokalfinalen. Det kan ende rigtig godt eller rigtig skidt - men Koeman fik en god nyhed at arbejde videre på i dag.

I formiddags havde præsident Joan Laporta kaldt Ronald Koeman til møde og her gjorde Laporta det klart, at han stoler på Koeman og ser ham blive i klubben som cheftræner i næste sæson også. Det meddeler TV3 her til aften. Det er hele det sportslige team, som har givet Joan Laporta positive rapporter omkring Koemans arbejde.

Udover Koeman og Laporta deltog også Mateu Alemany og Ramon Planes ved mødet, hvor det altså blev slået fast, at Koeman også fortsætter i Barca i næste sæson. Hele mødet handlede udelukkende om, at give Koeman den positive nyhed og således blev der altså ikke talt om mulige transfers til sommer.

adnordic

Barca kan se frem til at få sprøjtet en masse penge i klubkassen så man har råd til at købe spillere til sommer, men den snak tager man senere. I første omgang var Laportas plan at give Koeman en god nyhed, som han kan arbejde videre på i sæsonafslutningen, hvor Barca altså fortsat kan gå hen og vinde The Double.

Til gengæld har Koeman forsikret Laporta om, at han vil have noget at sige når der skal handles spillere. Det er præsident Laporta som i sidste ende trykker på knappen hvis en spiller skal købes, men Koeman ønsker at være med helt inde over så spillerhandlerne ikke bliver foretaget ene og alene af Laporta.

Man så flere mærkværdige handler under Josep Bartomeu, hvor træneren ikke havde noget at sige. Det ønsker Koeman ikke, da det er ham, som sætter taktikken på banen og derfor ønsker han at være med til at udpege mulige indkøb. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Koeman får endnu en sæson i Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder