Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca tæt på at sikre sig tre spillere

Transfermarked - 25. marts 2021
Medie: Barca tæt på at sikre sig tre spillere

© Getty Images


Barca er godt i gang med at planlægge næste sæson bag kulissen mens spillernes forsøger at vinde trofæer i denne sæson. La Liga og Copa del Rey er stadig inden for rækkevidde for catalanerne, som kan se frem til at blive styrket i næste sæson.

Ifølge Sport har Barca næsten sikret sig tre spillere. Den mindste tvivl ligger omkring Eric Garcia. Der skulle være totalt enighed om et skifte til sommer, hvor han bliver udstyret med en kontrakt på fem sæson. Derudover har Ronald Koeman to andre spillere i sigtekornet, som han også havde det i sommers, hvor pengene dog var få hvorfor man aldrig fik lukket nogen aftaler.Memphis Depay og Wijnaldum nærmer sig således Barca, meddeler mediet. Faktisk er klubben enig med spillerne, da de frit kan forhandle i og med at de har kontraktudløb til sommer. Desuden vil deres respektive løn ikke gå ind genere klubbens økonomi hvorfor det i princippet blot er formaliteter før de to spillere kan trække i Barca-trøjen.

Wijnaldum er seneste mand til at kommentere på rygterne og som altid var det med svaret om, at der ikke er noget at snakke om. Det ses yderst sjældent, at en spiller pludselig går åbent ud og snakker om et forestående skifte. Derfor var der ikke forventet andet svar fra hollænderen.

Eric Garcia, Memphis Depay og Georginio Wijnaldum ser således ud til at blive tre nye spillere i Barca - alle tre på en fri transfer hvilket er rigtig godt for Barca.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder