Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Caballero: Messi er ligeglad med dig

Nyheder - 26. marts 2021
Caballero: Messi er ligeglad med dig

© Getty Images


Den argentinske keeper Willy Caballero er fuld af beundring over for landsmanden Lionel Messi. De to kender hinanden rigtig godt fra det argentinske landshold og derudover har de mødt hinanden adskillige gange mens Caballero spillede for Elche, Málaga og ikke mindst Manchester City.

- Jeg måtte lide hver gang, at jeg stod over for Lionel Messi. Han går på banen med målet om at dræbe keeperne. Det er lige meget om du er målmand eller forsvarsspiller, så går han på banen for at dræbe dig. Ved at dræbe dig mener jeg, at han scorer så mange mål som muligt, fortæller Caballero til 90min.- Han er ligeglad med dig. Det er lige meget om du kender ham, er argentiner eller en ven. Efter kampen taler han og hygger med dig, men under kampen er han på en mission hvor det gælder om at score mange mål.

Lionel Messi er topscorer i La Liga i denne sæson og i 2021 har han været fuldstændig forrygende. Lige nu får han en pause, da der ikke spilles sydamerikanske landskampe som følge af coronapandemien. Messi og de øvrige sydamerikanske spillere får dermed en pause.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder