Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

To smittede: Ter Stegen frygtede Covid-19

Coronavirus / COVID-19 - 26. marts 2021
To smittede: Ter Stegen frygtede Covid-19

©


Tyskland mødte i aftes Island i VM-kvalifikationen, men der var frygt for at kampen måtte annulleres. To tyske landsholdsspillere var nemlig blevet testet positiv for Covid-19 og derfor måtte alle spillere igennem et ekstra tjek for at danne sig et overblik hvis flere var blevet smittet.

Derfor måtte Ter Stegen lade sig teste igen, men heldigvis for ham og de øvrige spillere kunne de indlevere en negativ prøve og kampen mod Island blev derfor spillet uden problemer. Kampen vandt Tyskland sikkert med 3-0 men for Ter Stegen var det en kedelig oplevelse, da han igen var blevet henvist til bænken som det er typisk under Joachim Löw, der konsekvent satser på Manuel Neuer.

Marcel Halstenberg og Jonas Hofmann blev begge testet positiv for Covid-19 og da man besluttede sig for at spille kampen, da de øvrige spillere var negative, måtte man ud og forklare, at alle sikkerhedsmæssige råd var blevet fulgt i forbindelse med at lade kampen blive spillet.

- Forberedelserne til kampen fortsætter som planlagt, forklarede først Jens Gritter var det tyske fodboldforbund før den tyske direktør Oliver Bierhoff også var ude og sætte ord på situationen:

- Det er selvfølgelig en hård nyhed at modtage før en kamp både for træneren og hele truppen. Men alle har det godt til trods for omstændighederne og alle sikkerhedsmæssige råd er blevet fulgt.

Tyskland møder Rumænien på udebane på søndag.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder