Pedri fik debut i spansk skuffelse

VM kvalifikation 2022 - 26. marts 2021

Den spanske landstræner Luis Enrique havde valgt at udtage Pedri til det spanske landsholds kommende kampe og allerede i går fik han sin debut. Her tog Spanien imod Grækenland på Estadio Nuevo Los Carmenes og det blev en kamp, hvor Spanien storskuffede.

Spanien sad på bolden igennem hele kampen, men der var absolut intet at skyde med. Man blev nærgående et par gange, men det var som om, at man udelukkende havde trænet boldbesiddelse op til kampen frem for at vinde kampen. Godt nok kom Spanien planmæssigt på 1-0 efter en halv time ved Alvaro Morata, men det var så også det.

Anastasios Bakasetas udlignede på et straffespark kort inde i anden halvleg og siden da blev grækerne presset endnu mere i bund. Sergio Busquets og Jordi Alba var begge udtaget til kampen, men kom aldrig på banen. Det gjorde Pedri til gengæld, da han efter 64 minutter erstattede Daniel Olmo. Pedri kunne dog ikke hjælpe Spanien med flere mål og dermed blev det ved skuffende 1-1 og Sverige er dermed øverst i gruppen efter første kamp.

Sverige, som har Zlatan Ibrahimovic med igen, slog Georgien med 1-0 på mål af Viktor Claesson assisteret af Ibrahimovic. På søndag skal Spanien op mod Georgien mens Sverige møder Kosovo. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder