Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Todibo erkender: Manglede ydmyghed i Barca

Nyheder - 28. marts 2021
Todibo erkender: Manglede ydmyghed i Barca

Jean-Clair Todibo ankom til Barca fra Toulouse i 2019, men formåede aldrig at slå igennem. Han har siden været udlejet til Schalke 04, Benfica og nu er han i Nice. Han erkender, at han manglede flere ting i Barca og peger på, at han selv er årsagen til at det er gået så dårligt.

- Jeg manglede ydmyghed, jeg var ikke seriøs og jeg manglede professionalisme. Jeg aner ikke hvem jeg troede, jeg var. I dag gør jeg alt, hvad jeg kan. Ikke så folk kan sige, at jeg har ændret mig, men fordi, at det får mig til at føle mig godt tilpas, fortæller han til L'Equipe.

- Jeg bruger ikke tid på folks meninger i fodboldens verden. Ellers kan det hurtigt gå mere galt. Det er kun min mening, som betyder noget for mig.

- At tage til Barca uden at få spilletid er noget værre lort. Jeg hjalp slet ikke holdet. Jeg var med til at vinde ligaen, men kigger vi realistisk på det, så bidrog jeg ikke med noget. Jeg spillede først da titlen var hjemme. Jeg vil hellere bære en Sedan-trøje og spille end at tage til Barca uden at spille.

Todibo er i dag i Nice, som har muligheden for at købe ham fri til sommer. Hans kontrakt i Barca udløber ikke før 2023.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder