Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Agüero stopper i Manchester City

Transfermarked - 29. marts 2021
Officielt: Agüero stopper i Manchester City

© Getty Images


Historierne der sender Sergio Agüero til Barca blev boostet af en nyhed mandag aften, da Manchester City bekræftede, at den argentinske angriber stopper i klubben efter 10 sæsoner. Det ændrer dog ikke planerne for Barca såfremt de har en oprigtig interesse i Agüero.

Hans kontrakt med Manchester City udløber nemlig til sommer og derfor har han siden januar kunne forhandle med de klubber, han ønsker. Når man har et halvt år tilbage af sin kontrakt kan man spille med åbne kort og derfor har Agüeros agent været på arbejde for at finde en kommende klub til angriberen.

Intet er dog bekræftet i forhold til et skifte til Barca. Men mange ser det som en reel mulighed, da det helt sikkert vil styrke Lionel Messis ønske om at blive i klubben, da Agüero og Messi privat er bedste venner. De to deler altid samme hotelværelse når de er sammen på landsholdsrejse og har spillet sammen på de forskellige argentinske landshold siden de brød igennem på fodboldscenen.

Spørgsmålet er dog om Barca er interesseret i at hente Agüero, som til sommer fylder 33 år. Han har vist, at han stadig besidder en enorm kvalitet, men han er på ingen måde en spiller for fremtiden. Til gengæld kan han bidrage med erfaring og kynisme inde i feltet, som man i den grad har manglet siden Suárez forlod klubben.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder