Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Laporta fyrer to af Bartomeus mænd

Nyheder - 29. marts 2021
Laporta fyrer to af Bartomeus mænd

©


Joan Laporta er så småt begyndt at omjustere på klubbens indre linjer. I dag meddeler spanske medier, at han har valgt at fyre to af Josep Bartomeus mænd. Her er der tale om Albert Soler og Roman Gomez Ponti. Begge har været i klubben i en del år efterhånden, men er fundet for lette af Laporta.

Soler var direktør for klubbens sportshold - dog ikke fodbolden - mens Ponti var juridisk chef. Oscar Grau, som hidtil har fungeret som Barcas CEO, erstatter for en stund Soler indtil en ny mand er fundet mens Cristina Belloque tager over for Ponti - ligeledes på en midlertidig kontrakt indtil man finder en ny.

Ponti kom i medierne for nyligt, da han var blandt de personer, der blev anholdt i forbindelse med den store Barca-skandale, som Bartomeu var manden bag. Selvom han egentlig havde gjort sig fortjent til en høj status i klubben, så styrtdykkede den da det kom frem, at han var involveret i sagen. Laporta mener ikke, at Ponti længere kan bidrage til klubben.

Soler ankom til Barca i 2014 og blev i 2017 frataget sig ansvaret for sin rolle omkring fodbolden. Han havde dog en finger med i klubbens øvrige sportsgrene men fremadrettet skal han ud med ansøgninger, da han altså ikke længere er en del af klubbens bestyrelse.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder