Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca forlænger ikke med Patrick Kluivert

Nyheder - 29. marts 2021
Medie: Barca forlænger ikke med Patrick Kluivert

© FC Barcelona


Albert Soler og Ramon Gomez Ponti er begge blevet fyret af Joan Laporta. Det er to mænd, som stod bag Josep Bartomeu og nu meddeler avisen Sport, at også Patrick Kluivert skal finde sig et nyt sted at være. Han har stået i spidsen for klubbens akademi.

Hollænderen, som har været i klubben siden 2019, havde blandt andet en batalje med Victor Valdés, som for en kort stund blev hyret som træner for U19-holdet. Valdés havde sin klare metode at spille på mens Kluivert slog fast, at spille skulle foregå på en anden måde. En større diskussion brød løs hvilket endte med at Valdés måtte forlade klubben.

Nu er det Kluivert selv, som får hammeren. Hans kontrakt udløber til sommer og den får han ikke forlænget. For to år siden blev han ellers spået en stor rolle for sit flotte arbejde i PSG, da Xavi Vilajoana valgte at satse på ham som chef for klubbens akademi. Han fik forlænget nogle kontrakter med en håndfuld vigtige unge talenter, men fremadrettet må han finde på noget andet at lave.

Det er endnu ikke officielt, men det ventes det at blive inden længe, da klubbens allerede har udset José Ramón Alexanko som afløser for Kluivert.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder