Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Neymar i retten i Barca: Skjulte han informationer?

Nyheder - 29. marts 2021
Neymar i retten i Barca: Skjulte han informationer?

©


Neymar skabte enorme overskrifter i 2017, da han bag om ryggen på Barcas ledelse indgik en aftale med PSG om et skifte. Barca kunne intet stille op, da PSG valgte at indbetale 1,65 milliarder kroner svarende til brasilianerens frikøbsklausul.

Siden har Neymar ønsket sig tilbage til Barca og klubben selv ønskede at hente ham retur. Men økonomien gik ikke op og sommeren 2019 lykkedes det ikke for parterne at finde frem til en aftale. I dag er historierne stort set døde, da Neymar trives i PSG, som netop har slået Barca ud af Champions League. Men Neymar er ikke helt færdig med Barcelona.

Han vender snart retur til byen, da han skal møde op i retten og forklare en sag fra 2014. Firmaet DIS ejede nemlig procenter af Neymars rettigheder, da han spillede i Santos og i forbindelse med at Barca købte Neymar i den brasilianske klub, skulle DIS som følge modtage nogle penge. Det gjorde de også, men de mener ikke at de modtog det fulde beløb.Derfor har DIS lagt sag an. Sagen bunder i, om Neymar, Santos og Barca egentlig skjulte det korrekte transferbeløb hvilket DIS mener at de gjorde således at de fik mindre udbetalt. DIS ønskede at sagen skulle afgøres i retten i Madrid, men det bliver i stedet i Barcelona hvorfor Neymar snart vender retur for en stund.

DIS mener altså at de har penge til gode i forbindelse med Barcas køb af Neymar. Sagen bliver kaldt for 'Neymar-sagen nummer 2', da Neymar i forvejen har en sag kørende med Barca, da han valgte at sagsøge klubben. Om Neymar og co. skjulte informationer omkring transferen for syv år siden skal man altså nu finde ud af i retten i BarcelonaLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder