Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Haaland meddeler Dortmund om skifte

Transfermarked - 30. marts 2021
Medie: Haaland meddeler Dortmund om skifte

© Getty Images


Erling Haaland er den helt store spidsangriber lige for tiden - blandt andet sammen med Bundesliga-kollegaen Robert Lewandowski. Med sine bare 20 år bliver Haaland fulgt tæt af de store europæiske topklubber og det ligner nu at han er sikker på, at han vil væk fra Dortmund til sommer.

Ifølge Deportes Cuatro har Haaland således meddelt Dortmund, at han vil skifte allerede til sommer. Det betyder, at Dortmund kan få flere penge for ham end hvis man venter med at sælge ham i 2022, hvor en frikøbsklausul slår ind. Spørgsmålet er dog hvilken klub han ender i.

Real Madrid og Barca har længe været interesseret i Haaland og det lader også til at begge klubber er foran i køen i forhold til de øvrige europæiske topklubber. Desuden er det værd at bemærke, at Haaland har købt et hus i Marbella i det sydlige Spanien, så han har i forvejen en forkærlighed for Spanien.At han har et hus i Marbella får dog ikke indflydelse på, om han drager til Barca eller Real Madrid. Der er godt 600 kilometer op til Madrid og mere end 1.000 kilometer op til Barcelona, så man skal slet ikke slår hovedet på blokken og erklære en handel for sikker. Hjemmet i Marbella er til Haaland og familien til når man rejser til det sydlige Spanien.

Dortmund prissatte Haaland til 180 millioner euro hvis nogen klubber banker på døren denne sommer. Det er dog tvivlsomt om Dortmund får så mange millioner for et Haaland-salg. Det virker urealistisk i disse dage, men i og med at der ingen frikøbsklausul er til sommer, så handler det hele om forhandling.

I første omgang meddeler Deportes Cuatro dog at Haaland har besluttet sig for at skifte til sommer - hvor han ender bliver således spændende at se.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder