Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Alves om Bartomeu: Jeg blev kaldt skør

Nyheder - 30. marts 2021
Alves om Bartomeu: Jeg blev kaldt skør

©


Dani Alves anses som værende historiens bedste højreback i Barca og derfor blev mange ramt, da han i 2016 valgte at forlade klubben. Han fortæller i dag, at han havde ret med hensyn til den tidligere ledelse styret af Josep Bartomeu.

Bartomeu er en utrolig upopulær skikkelse i Barca i disse dage. Mange af hans beslutninger i Barca som præsident har givet bagslag og senest blev han anholdt for en stor skandale, som blev døbt BarcaGate. Det bekræfter blot Alves i, at han gjorde det rigtige, da han valgte at forlade klubben.

- Jeg havde ingen tiltro til folkene i klubben (ledelsen) på daværende tidspunkt, svarede Dani Alves på Instagram til en håndfuld spørgsmål.- Senere har det vist sig, at jeg havde ret. Fordi, at jeg var den første person til at sige noget, blev jeg kaldt skør. Men som alle ved, så er jeg 'good crazy', fortæller Alves og hentyder til hans famøse ordvalg, som han har brugt i årevis.

I samme Instagram-udsendelse blev Dani Alves bedt om at vælge mellem Messi og Ronaldo og selvom det i sig selv aldrig nogensinde kan blive i et spørgsmål, så svarede Alves alligevel:

- Til trods for hver deres storhed, så fortæller et billede mere end 1000 ord, forklarede Alves og vedhæftede et billede af sig selv og Messi i vild jubel.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder