Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca åbner døren for Lautaro Martinez igen

Transfermarked - 30. marts 2021
Barca åbner døren for Lautaro Martinez igen

©


Sergio Aguero, Erling Haaland og nu Lautaro Martinez. Barca har brug for en spidsangriber til sommer og derfor åbner man i disse dage interesse for adskillige spillere. Aguero kan hentes gratis, da han til sommer står uden kontrakt og han har besluttet sig for ikke at forlænge i Manchester City.

Erling Haaland har ifølge spanske medier meddelt Dortmund, at han gerne vil skifte til sommer, men han bliver næppe billig at hente. Nu tales der så igen om Lautaro Martinez som en mulighed men man skal huske på, at blot fordi, at rygterne kører højt, så er det ikke fordi, at Barca har tænkt sig at hente alle tre angribere. Man har øjne rettet mod flere spillere og vil frem mod sommerens transfervindue beslutte sig for hvem man vil forsøge at hente.

For et års tid siden var Barca interesseret i at hente Lautaro Martinez. Såvel Inter som Barca lagde ikke skjul på det, men da Lautaro Martinez havde en frikøbsklausul på 111 millioner euro bad Inter om at Barca skulle indløse den for ellers ville de ikke handle. Barca havde ingen penge på lommen - og da slet ikke 111 millioner euro - og derfor fik man aldrig fingrene i Lautaro.

Det samme gjorde sig gældende for Memphis Depay, som Ronald Koeman fortsat er interesseret i. Barca havde end ikke 25 millioner euro at bruge på hollænderen og derfor endte man uden en forstærkning.

Nu er Joan Laporta kommet til klubben og han er ikke i tvivl om, at man skal have en spidsangriber til sommer. Det er RAC1 som erfarer, at Barca igen har åbne interesse for Lautaro Martinez, som man kender særdeles godt fra den seneste interesse. Frem mod sommeren kommer historierne til at blive mange - og spørgsmålet er hvem der ender som Barcas spidsangriber.

Det er desuden værd at bemærke, at Barca var enig med Lautaro Martinez om de kontraktlige vilkår i sommers, men da klubben ikke kunne enes med Inter om en pris, blev det alligevel ikke til noget.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder