Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Alex Collado forlænger og forfremmes

Nyheder - 31. marts 2021Officielt: Alex Collado forlænger og forfremmes

© Getty Images


Onsdagen har budt på en rigtig god nyhed i fra Barca. Klubben har nemlig forlænget kontrakten med B-holdets kaptajn Alex Collado således at den går frem til 2023. Der er tale om en option, som man udnytter og forlænger dermed kontrakten for yderligere to sæsoner.

Alex Collados nye kontrakt med Barca løber således frem til den 30. juni 2023 og det er rigtig godt nyt. Han har længe vist, at han har potentiale til at skabe sig en fremragende karriere og Barca-fans rundt om i verden ønsker at se ham på førsteholdet. Han bliver 22 år om under en måned, så tiden er også inde til at han tager skridtet.

Barca bekræfter, at kontrakten forlænges mens avisen Sport erfarer ud fra det, at Collado ligeledes bliver forfremmet til førsteholdet i næste sæson. Han har allerede fået debut på førsteholdet og har faktisk spillet to kampe - i sæsoner 2018/19 og 2019/20.Den uforglemmelige dag faldt den 4. maj 2019, da han startede inde i en udekamp mod Celta Vigo, som Barca dog tabte med 2-0. Mesterskabet var sikret, og derfor var han blandt de spillere, der fik lov til at snuse til førsteholdet. I denne sæson har han gjort sig bemærket med den ene flotte præstation efter den anden på B-holdet. Han har spillet i alt 77 kampe og scoret 16 mål. Desuden scorede han sæsonens mål i en kamp mod Levante Atlético.

Alex Collado blev en del af Barcas U10-mandskab i 2009 og har således spillet sig op igennem ungdomsrækkerne før han nu er blevet kaptajn på B-holdet og endelig banker på til førsteholdet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

19 min. Ronald Koeman: "Laporta fortalte mig, at...
50 min. Officielt: Talsmanden for det spanske fo...
1 t. Ronald Koeman: "Vi spillede et år uden t...
2 t. Ronald Koeman: "Når en præsident tvivler...
3 t. Vitor Roque vil til Barca, men hans fami...
4 t. Barcas lægehold er overraskede over hvor...
4 t. Gabriel Sans: “Selvfølgelig venter Messi...
4 t. LIGE NU: Messi venter på at Barca finder...
5 t. Ronald Araujo ventes at sidde ude mod El...
6 t. Robert Lewandowski....

Ugens mest læste

Seneste nyheder