Ter Stegen deltog i tysk chok-nederlag

VM kvalifikation 2022 - 1. april 2021

Marc-André ter Stegen fik i aftes sjælden spilletid for Tyskland, da han fik hele kampen mod Nordmakedonien. Tyskland er ikke særligt godt spillende og det kom i den grad til udtryk mod Nordmakedonien, hvor man fejlede op til flere gange.

Tyskerne kom bedst fra start med et par nærgående forsøg, hvor man blandt andet ramte overliggeren, og det var den manglende skarphed der gjorde, at tyskerne ikke fik scoret i første halvleg. Ter Stegen havde ikke meget at lave, men han viste sig alligevel fra sin stærke side, da han tæt mod pausen leverede en fremragende refleks på et hovedstød tæt under mål.

Til gengæld kunne Ter Stegen intet stille op i første halvlegs overtid, da hans forsvar solgte ham totalt ved at lade Goran Pandev stå helt nøgen tæt under mål til at kunne sparke bolden i mål. Derfor gik de to hold til pause med 0-1 på måltavlen på Schauinsland-Reisen-Arena.

I anden halvleg fik Tyskland et straffespark efter en times tid, da Leroy Sané blev nedlagt. Brandvarme Ilkay Gundogan gik til bolden og scorede og så havde tyskerne endelig fået held med at få en bold i mål. Til gengæld fortsatte den elendige mangel på skarphed og Timo Werner var manden over dem alle, da han i en situation med 10 minutter igen blev spillet totalt fri på kanten af det lille felt, men i bedste Serie 6-stil formåede han at fumle bolden udover baglinjen.

Det kostede dyrt, da Nordmakedonien fem minutter senere løb op og scorede og igen var der slet ingen opdækning, da Eljif Elmas helt alene luntede inde i feltet før han kunne sparke bolden i mål. 1-2 på måltavlen og det blev også kampens resultat til kæmpe skuffelse for Tyskland. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder