Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Erling Haalands far og agent er i Barcelona!

Transfermarked - 1. april 2021
Erling Haalands far og agent er i Barcelona!

©


Spekulationerne om Erling Haaland til Barca fik sig et kæmpe boost denne torsdag, da Haalands far og agent blev spottet i Barcelonas lufthavn. Her stod en paparazzi klar til at skyde nogle billeder, som siden blev solgt til spanske medier.

Haaland har nærmest frit valg på alle hylder i forhold til hvilken klub han ønsker at skifte til. Der kan være tale om en rundtur, hvor man simpelthen bare er rundt og forhandle og høre mere om projekterne, men med sådan en spiller fungerer det typisk anderledes. Det er først når der er en aftale af en eller anden art, at man bruger tid på at flyve afsted.Formentligt er der tale om, at Joan Laporta og hans team skal præsentere et projekt for agenten Mino Raiola og farmand Alf-Inge Haaland. Men blot det, at de begge i dag er landet i Barcelona fortæller, at Haaland er klar til at rykke til Barca hvis der kommer et tilbud, alle parter er tilfredse med.

Der spekuleres desuden i det høje beløb, som Dortmund kræver, men her skal man primært huske på to ting: Barca får en indsprøjtning på mere end halvanden milliarder kroner og desuden er Dortmunds pris på Haaland til forhandling, da der ikke er tale om en klausul i kontrakten. Det kræver dog en længere proces at få enderne til at gå op - og det første skridt kom i dag, da Raiola og Alf-Inge Haaland blev hentet af Laportas folk i lufthavnen. Det beretter RAC1.

Bemærk i øvrigt at dagens begivenhed falder efter at agenten og Haalands far har været til møde med Dortmund omkring Erling Haalands fremtid. Så der er absolut noget i historien. Der til kan tilføjes, at Laporta de seneste mange dage har været i gang med at undersøge klubbens økonomiske situation og det er først efterfølgende, at man har inviteret Raiola og Alf-Inge Haaland til Barcelona.

Her ankommer de i lufthavnen, hvor de blev hentet af Joan Laportas chaufførLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder