Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Erling Haaland drømmer om Barca og Messi

Transfermarked - 1. april 2021
Medie: Erling Haaland drømmer om Barca og Messi

©


I dag kunne man se Erling Haalands far og agent lande i Barcelona og blive hentet af Joan Laportas chauffør i lufthavnen. Det bekræfter, at der er interesse fra begge lejre selvom der stadig er en lang proces forude med forhandlinger i en potentiel transfer.

Hos Mundo Deportivo erfarer man dog at Erling Haaland, som fra start af har givet grønt lys til at hans agent må tale med Barca, drømmer om at spille i Barca med Messi. Erling Haaland er lige nu den måske skarpeste spidsangriber i fodboldens verden og ingen er i tvivl om hans enorme kvaliteter foran målet.

Laporta har aldrig lagt skjul på sin interesse for Haaland, men det kræver et enormt stykke arbejde for at få ført en transfer igennem. Selvom Barcas økonomiske situation har set bedre dage, så har Laporta gode forbindelser og han havde næppe inviteret Haalands agent og far til Barcelona hvis ikke der var noget at komme efter.Med Haalands ønske om at spille for Barca sammen med Messi og Laportas ønske om at hente Haaland til klubben er der altså helt sikkert noget at komme efter. Desuden har agenten talt med Dortmund og gjort det klart, at hvis det rigtige bud kommer, så er Haaland klar til at tage springet til en større klub denne sommer.

Lige nu kan man blot vente på, at der slipper nye informationer ud fra Barcelona. Ser du gerne Erling Haaland i Barca-trøjen næste sæson? Placer din stemme i vores afstemning herunder.
Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder