Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Real Madrid er uden Sergio Ramos til El Clásico

El Clasico - 1. april 2021
Real Madrid er uden Sergio Ramos til El Clásico

© Getty Images


Real Madrid har fået et stort slag forud for deres kommende svære program, hvor de møder Liverpool to gange og Barca i El Clásico. Han er ikke helt afskrevet til kampen mod Barca, men alt tyder på, at han ikke når at blive klar. Real Madrid har i dag udsendt en pressemeddelelse.

Heri fortæller klubben, at Sergio Ramos har pådraget sig en skade i venstre ben og at man følger skadens udvikling. Dermed sætter de ikke dato på hvornår Ramos er tilbage, men han ventes næppe tilbage inden El Clásico afvikles om bare ni dage.Hvis forventningerne omkring skadens forløb holder stik, så misser Ramos Real Madrids to Champions League-kampen mod Liverpool samt El Clásico.

Omvendt forventes Barca at have Piqué med til El Clásico. Han har brugt landsholdspausen til at pleje sin skade og selv udtaler han, at han har forhåbninger om at vende tilbage mod Real Madrid. Han gør det dog klart, at han ikke skynder sig tilbage bare fordi, at Barca møder Real Madrid, men timingen er bare, at Real Madrid er en realistisk kamp at nå i forhold til hans skadessituation.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder