Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Dortmund holder fast i vild Haaland-pris

Transfermarked - 1. april 2021
Dortmund holder fast i vild Haaland-pris

© GUENTER SCHIFFMANN / EFE


I dag torsdag kom det frem, at Erling Haalands far og agent var rejst til Barcelona og blot et par timer efter blev de spottet i Madrid. Her var planen, at de skulle tale med både Barca og Real Madrid omkring en mulig sommertransfer af Erling Haaland.

I og med at Dortmund ikke har inkluderet en frikøbsklausul ind i Haalands kontrakt, er det udelukkende en forhandling, som skal til. Dortmund prissatte i sidste uge Haaland til 180 millioner euro svarende til 1,33 milliarder kroner og den pris holder de fast i, bekræfter Dortmunds sportsdirektør Michael Zorc over for Sky Germany.

- I går talte jeg med Mino Raiola (Haalands agent, red.) og jeg forklarede ham vores intentioner, fortæller han kort og henviser altså til, at prisen på Haaland er 180 millioner euro hvis Dortmund skal åbne op for eventuelle forhandlinger med en potentiel køber. Med 180 millioner euro som prisen er det tvivlsomt hvilke klubber der denne sommer kan købe Haaland fri.Til gengæld kan Dortmund blive presset af Haalands bagland hvis der er en interesseret køber, som har penge klar. Det forventes næppe, at en klub til sommer smider 180 millioner euro for Haaland, men kan man nærme sig et beløb, Dortmund kan acceptere, så vil tyskerne utvivlsomt åbne op for forhandlinger, da de som alle klubber lider under coronapandemien og dermed kan spytte en enorm sum penge i klubkassen.

Blot for at bekræfte hvor vild Haaland er, så har han i sin debutsæson for Dortmund scoret 16 mål i 18 kampe og i sin anden sæson har han scoret vanvittige 33 mål i bare 31 kampe. Altså 49 mål i lige så mange kampe.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder