Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Endnu en mandagskamp venter for Barca

Transfermarked - 2. april 2021
Endnu en mandagskamp venter for Barca

© FC Barcelona


Det sker meget sjældent, at det spanske fodboldforbund placerer Barcas ligakampe om mandagen. Det skete for nogle uger siden, da Barca tog imod Huesca og vandt 4-1. Selvom det er utrolig sjældent, så skal Koemans tropper allerede igen ud i en mandagskamp.

Således spiller Barca ikke fodbold i weekenden. Kampen mod Valladolid er planlagt til mandag aften klokken 21 som er den sidste kamp inden at det går løs mod Real Madrid i El Clásico. Den kamp afvikles den 11. april - altså seks dage efter at man har mødt Valladolid og derfor er der rigeligt tid til at restituere.

For Real Madrid får man ikke lige så meget tid til at slappe af inden kampen mod Barca. I morgen eftermiddag tager Real Madrid imod Eibar og på tirsdag gælder det deres store kamp i Champions League mod Liverpool. Først efter tirsdagens kamp kan madrilenerne rette fokus mod El Clásico den efterfølgende lørdag - før de igen skal tænke på Liverpool når returkampen spilles på udebane.

Kampen mod Valladolid inden El Clásico burde ikke give anledning til problemer. Barca har vundet 9 ud af de seneste 10 kampe mod Valladolid. I 2014 tabte man 1-0 på udebane og overordnet set har catalanerne i de samme 10 kampe scoret hele 24 mål og kun lukket 5 mål ind. Desuden ligger Valladolid inden kampen på en 16.-plads blot få point fra nedrykningsstregen, så på papiret har Barca gode forudsætninger for at få et boost på selvtilliden inden El Clásico.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder