Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Transferstatus: Haaland, Aguero og Depay

Transfermarked - 2. april 2021
Transferstatus: Haaland, Aguero og Depay

©


Barca er i de seneste par dage blevet sat i forbindelse med en håndfuld angribere, da ingen er i tvivl om, at det er der, man har behov for at blive styrket. Ronald Koeman har måtte ændre på sin formation og sit system for at tilpasse holdet, da han ikke for alvor tør gøre brug af Martin Braithwaite konsekvent som spidsangriber.

Meget skal gå galt hvis ikke Barca løber ind til næste sæson med en ny spidsangriber. Man er interesseret i flere spillere, da det ikke altid lykkes at hente den man mest ønsker og derfor gør man klogt i at holde døren åben for flere spillere. Erling Haaland, Sergio Aguero og Memphis Depay er lige nu de mest omtalte spillere i forbindelse med pladsen i Barca.Erling Haaland
Torsdag dukkede Erling Haalands far og agent Mino Raiola op i Barcelonas lufthavn, hvor de blev kørt ud til klubbens kontorer for at holde møde med præsident Joan Laporta. Her var planen at de skulle høre mere om Barcas plan i forhold til Haaland og hvad de kunne tilbyde ham. Barca er ikke i tvivl om, at de kan matche Haalands krav, men farmand Alf-Inge og agent Mino rejste straks videre til Madrid hvor de havde et møde med Real Madrid.

I medierne nævnes det, at de også har møder med Chelsea, Manchester City og Manchester United i næste uge, så der er tale om en decideret rundtur, hvor man har følere ud for at få en fornemmelse af hvor Haaland skal spille næste sæson. Lige nu er det svært at spå om, hvor han ender - men Barca er med i ræset og Laporta har forsikret, at klubben kan imødekomme kravene.

Sergio Aguero
Argentinske Aguero forlænger ikke sin kontrakt med Manchester City og kan derfor skifte gratis til sommer. Han er utvivlsomt en spiller med en enorm kvalitet og han har et fantastisk forhold til Messi på forhånd. Til gengæld fylder Aguero 33 år til sommer, så han er næppe en mand for fremtiden. Omvendt kan han være en nødløsning såfremt man ikke får fingrene i Haaland.

I de engelske medier peger man dog på Chelsea som angiveligt fører kampen om Agueros underskrift. Om Aguero vælger at rykke fra Manchester til London får vi altså at se til sommer. Spanske medier erfarer dog, at Agueros egen prioritet er Barca.

Memphis Depay
Hollænderen Memphis Depay er Ronald Ronalds klare favorit. De to kender hinanden og Koeman kan godt lide Depay, da han kan spillere flere roller i angrebet hvis det skulle blive nødvendigt. Depays kontrakt i Lyon løber frem til sommer, så han kan altså også komme gratis. Hans egen prioritet er ligeledes at spille for Barca.

For et års tid siden ønskede Barca at knytte Depay til holdet, men på grund af den voldsomme coronapandemi havde man simpelthen ikke 25 millioner euro til at hente ham. Lyon forsøger at overtale ham til at forlænge kontrakten, men man er udmærket klar over, at angriberen har et brændende ønske om at rykke til Barca og han hjælper situationen ved at lade sin kontrakt løbe ud til sommer. Det er samtidig en balancegang for ham, da han meget gerne vil forlænge med Lyon såfremt Barca vælger at satse anderledes.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder