Annonce


Annonce

Annonce

Haalands far gemte sig på toilettet i en halv time

Transfermarked - 3. april 2021




Det var breaking news den 1. april, da Erling Haalands far og agent blev spottet i Barcelonas lufthavn. Mange troede, at der var tale om en aprilsnar, men det var simpelthen bare timingen, som der kunne grines over. Farmand Alf-Inge Haaland og agent Mino Raiola var som bekendt i Barcelona.

Raiola er en agent med mange år på bagen og det var et noget så lusket forsøg, som han kom op med, da de to landede i Barcelonas lufthavn. Her besluttede Raiola sig for at gå ud af lufthavnen først for at tiltrække sig opmærksomhed, da han udmærket ved, at der altid står folk klar til at tage billeder. På den måde forsøgte han at stjæle fokus fra når Haalands far ville komme ud.

Mellem tid havde Haalands far gemt sig på toiletterne inde i lufthavnen i lidt over en halv time før han fik besked på, at han kunne bevæge sig ud. Desværre for dem lykkedes planen slet ikke. Der stod folk klar til at fotografere dem begge i begge sekvenser og ingen gik ubemærket hen. Som man kan se på billederne af Haaland og Raiola, så kom de ikke ud af lufthavnen sammen.

Siden rejste de dog til Madrid og i næste ude forlyder det, at de har møder med et par topklubber i Premier League, så intet er sikkert endnu og kun tiden vil vise hvilken klub Erling Haaland beslutter sig for at skifte til. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Haalands far gemte sig på toilettet i en halv time

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder