Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca åbner interesse for Romagnoli

Transfermarked - 3. april 2021
Barca åbner interesse for Romagnoli

© AC Milan


Der tales utrolig meget om Barcas mangel på en spidsangriber, men i forsvaret er man absolut ikke dækket ind som man ønsker det. Derfor arbejder klubben også på en liste over forsvarsspillere og ifølge La Gazzetta dello Sport, så er AC Milans Alessio Romagnoli i Barcas søgelys.

Romagnolis kontrakt med AC Milan udløber sommeren 2022, så han skal sælges denne sommer hvis milaneserne vil tjene nogle penge på ham. Det kan være en god idé at få ham solgt, da han ifølge mediet ikke har nogen interesse i at forlænge sin kontrakt med klubben, da han gerne vil prøve noget nyt. Romagnoli er 26 år og har godt med år i sig endnu.

Barcas interesse er dog ikke så stor, at man står til at byde. Man har ham på listen og følger hans situation, da der også spekuleres i, at Romagnoli bruger andre klubbers interesse til at få AC Milan til at tilbyde ham en endnu større løn. Så lige nu ligger situationen lidt i luften uden egentlig at have indhold og Barca er da også udmærket klar over, at man får Eric Garcia ind til sommer mens Oscar Mingueza har vist godt spil samtidig med at man håber på at Ronald Araujo får endnu en stor sæson.Romagnoli er klubkaptajn i AC Milan og har spillet over 200 kampe for klubben med 9 mål til følge. Han er altså en erfaren herre, som ved hvordan man beskytter målet så det er absolut ikke hvilken som helst spiller, Barca ville få ind hvis de vælger at gøre brug af deres interesse i sidste ende.

Romagnolis CV
AS Roma: 2012-2014 - 14 kampe, 1 mål
Sampdoria (lån): 2014-2015: 31 kampe, 2 mål
AC Milan: 2015-2021: 219 kampe, 9 målLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder