Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Neymar overvejer stadig Barca

Transfermarked - 4. april 2021
Medie: Neymar overvejer stadig Barca

© Getty Images


Rygterne om Neymar har været mange og frem mod hver sommer øges antallet af historier omkring brasilianeren. Sent i aftes kom der nyt brænde på bålet, da medie Diari Ara pludselig smed en historie om, at Neymar har valgt at sætte kontraktforhandlingerne med PSG på pause.

For snart et år siden bad Lionel Messi den daværende præsident Josep Bartomeu om at lade ham gå, da Messi ikke længere kunne forene sig med præsidents sportslige plan. Intet var optimalt i Barca under Bartomeu og for Messi handler det om at have et sportsligt projekt, som kan kæmpe med om titler. Det har Barca ikke haft i et stykke tid efterhånden.

Derfor lignede det længe, at Messi denne sommer ville skifte væk fra Barca og Neymar har gået og håbet på, at Messi kunne lokkes til PSG hvorfor forhandlingerne mellem Neymar og PSG om en kontraktforlængelse var blevet indledt. Men de er nu sat på pause da det ser ud til, at Messi fortsætter i Barca nu hvor Joan Laporta er kommet til klubben som præsident.Neymar har et brændende ønske om at spille sammen med Messi og netop fordi, at Messi ser ud til at blive på Camp Nou, så har Neymar altså ifølge mediet bremset snakken med PSG og faktisk går det så vidt, at Neymars bagland har taget kontakt til Joan Laporta og gjort det klart, at Neymar er klar til at skifte til Barca til sommer.

Det er endnu en historie af mange omkring Neymar og et potentielt skifte til Barca, men man kan ikke afskrive det totalt. Selvom Neymar har udtalt, at han er glad i Paris, så er han af den opfattelse, at han mangler at have Messi ved sin side og det kan umiddelbart kun ske i Barca, da Messi lige nu ikke forventes at forlade Barca.

Til gengæld er er længe til sommerens transfervindue åbner og man kan på ingen måde vide sig sikker om noget. Det kræver nemlig også at Joan Laporta lykkedes med sit sportslige projekt for at holde fast i Messi. For argentineren handler det ikke om penge - han skal bare kunne se et vinderprojekt for at blive.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder