Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Mavepuster til Bilbao inden finalen mod Barca

Copa del Rey - 4. april 2021
Mavepuster til Bilbao inden finalen mod Barca

© Athletic Bilbao


Om 13 dage er der Copa del Rey-finale på La Cartuja i Sevilla når Athletic Bilbao og Barca tørner sammen. Her har Barca hævn til gode, da baskerne slog dem senest i finalen af den spanske Super Cup. Men det bliver et såret Bilbao-hold, som Barca møder.

På grund af pandemien blev sidste års Copa del Rey-finale udskudt og reglerne skriver, at en finale skal afvikles inden den næste finale hvorfor finalen blev planlagt til i går. Her mødtes Athletic Bilbao og Real Sociedad i pokalfinalen 2019/2020, og det var Sociedad, som trak det længste strå.

Mikel Oyarzabals scoring fra straffesparkspletten efter en times spil blev finalens eneste mål og dermed kunne Real Sociedad juble over et sjældent trofæ mens Athletic Bilbaos drøm om at vinde to pokalfinale på to uger gik i stykker. I stedet kan Bilbao risikere at tabe to pokalfinaler på 14 dage hvilket er fuldstændigt hørt.

I semifinalen af Copa del Rey tabte Barca egentlig med 2-0 ude mod Sevilla, men da man hjemme på Camp Nou fik 2-2 i ordinær spilletid - blandt andet på et sent mål af Piqué i det 94. minut, måtte man ud i forlænget spilletid, hvor Martin Braithwaite afgjorde det med sin scoring til 3-2 hvorfor Barca gik i finalen.

Bilbao mødte Levante og spillede 1-1 hjemme mens vandt så 2-1 i den forlængede spilletid i returkampen.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder