Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Så meget kræver Haaland i løn

Transfermarked - 4. april 2021
Medie: Så meget kræver Haaland i løn

© EFE


Som bekendt var Erling Haands far og agent i Barcelona den 1. april, hvor de var til møde med Barca omkring en mulig sommertransfer. Her blev der lagt tal på bordet hvis en transfer skal gå igennem og der er intet at sige til, at der er tale om mange, mange millioner kroner.

Først og fremmest er Haaland blandt de skarpeste angribere i verden i disse dage og derudover hedder hans agent Mino Raiola, som virkelig ved hvordan man forhandler store aftaler på plads. RAC1 har fået fat i oplysninger om, hvad Haaland kræver i løn og hvad der ellers skal betales.

Det kræver Haaland-lejren
Agent Mino Raiola: 150 millioner kroner
Haalands far: 150 millioner kroner
Haalands løn: 223 millioner kroner hver sæson
Total: 523 millioner kronerHer er der tale om engangsbeløb til Haalands far og agent mens lønnen altså er for hver sæson, han skriver kontrakt på. Der er tale om en enormt beløb, da man derudover skal huske på, at Dortmund i sig selv kræver 1,33 milliarder kroner for at slippe Haaland. Den pris tror alle klubber dog på, at man kan få forhandlet ned.

Dortmund har lagt ud med en startpris, som de er klar til at forhandle. Derudover kan der ved oprigtig interesse for en købende klub blive lagt pres på Dortmund fra Haalands lejr i jagten på at den tyske klub slipper ham. Til gengæld er der tale om så store summer, at spørgsmålet fortsat er hvem der har råd til ham i disse dage, hvor coronapandemien har ødelagt en stor del af fodboldens økonomi.

Ydermere meldte Mundo Deportivo i går, at Barca-præsident Joan Laporta ikke har droppet tanken om at vente til næste sommer med at hente Haaland til klubben hvis den mulighed skulle opstå. I det tilfælde vil de ovenstående beløb fortsat være de samme, men til gengæld vil en frikøbsklausul aktiveres i Haalands kontrakt som svarer til 557 millioner kroner hvilket er langt billigere end den startpris, som Dortmund har lagt på Haaland denne sommer - altså de 1,33 milliarder kroner.

Da Dortmund i sin tid hentede Erling Haaland betalte den tyske klub 111 millioner kroner til Haalands agent, Mino Raiola, og 75 millioner kroner til Haalands far.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder