Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Neymar skifter gerne gratis til Barca

Transfermarked - 5. april 2021
Medie: Neymar skifter gerne gratis til Barca

© Getty Images


Diari ARA var ude med en stor nyhed den anden dag, da det pludselig kom frem, at Neymar var klar til at skifte til Barca denne sommer da det ser ud til, at Lionel Messi har valgt at blive i klubben. Der har ellers været mange spekulationer om Messis fremtid og selvom den endnu ikke er besluttet, så nærmer vi os argentinerens kontraktudløb.

Messis kontrakt i Barca løber ud til sommer og inden da arbejder Joan Laporta ihærdigt på at få forlænget med argentineren og det har gjort, at Neymar nu ønsker sig tilbage til Barca. Det forlød ellers at Neymar var glad og tilfreds i PSG, men det har altså ændret sig. Til gengæld er det ikke givet, at der er tale om en transfer denne sommer.

Mediet Chiringuito meddeler således, at Neymar er klar til at vente til næste sommer med at skifte til Barca. I 2022 udløber hans aftale med PSG og således kan han skifte gratis. Allerede til januar kan han begynde at tale åbent med andre klubber, da han på det tidspunkt kun har et halvt år tilbage af sin kontrakt.

I Barca er man ikke fastbesluttet på at hente Neymar tilbage. Der er mange ting, som skal gå op i en højere enhed, men angiveligt har Neymars bagland givet Laporta besked og derfor er muligheden på bordet. Hvis ikke Barca slår til, så forlænger Neymar sin kontrakt med PSG - så det er en kamp mod tiden. Både med Messi og Neymar.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder