Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Coutinho er blevet opereret

Skader - 6. april 2021
Officielt: Coutinho er blevet opereret

© Getty Images


Så er det bekræftet. Philippe Coutinhos rejse til Brasilien blev aldrig som håbet. I første omgang tog han egentlig hjem til Brasilien for at få en second opinion og blive undersøgt for sine knæproblemer, men der var ingen vej udenom: En operation var nødvendig.

Barca kunne sent mandag aften bekræfte, at operationen forløb som planlagt og nu er Coutinho altså ude på ubestemt tid. Intet tyder på, at man kommer til at se Coutinho bære Barca-trøjen i denne sæson. Måske kommer man slet ikke se ham i Barca-trøjen igen, da klubben seriøst overvejer at sælge ham.

I første omgang har han dog klubbens fulde støtte efter operationen og den lange nedtur, som han har været på. Han har ikke spillet kamp siden den 29. december og med en operation her i starten af april tyder intet på, at han kommer i aktion igen. Dr. Rodrigo Lasmar opererede i går Coutinho under opsyn af klubbens eget lægehold.

Coutinho pådrog sig en skade som indskifter i kampen mod Eibar den 29. december på Camp Nou. Han har i sin tid i Barca spillet 90 kampe og scoret 24 mål.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder