Annonce


Annonce

Annonce

Dembélés ihærdighed gav pote

La Liga - 6. april 2021




Barca sikrede sig i aftes tre meget vigtige point, da de hjemme på Camp Nou slog Valladolid med 1-0 på mål af Ousmane Dembélé. Målet faldt i den 90. minut til stor jubel for alle Barca-fans, da det fortsat betyder, at Barca selv kan afgøre mesterskabet.

Forinden var Dembélé dog blevet kritiseret for sin kamp, da ikke meget lykkedes for ham. Han havde flere skud fra distancen, som ikke var kvalificerede nok og desuden tabte han ofte bolden. Ronald Koeman hæfter sig dog ved at Dembélé tog initiativ og prøvede at skabe noget ud af ingenting, hvilket Barca i den grad har haft brug for da det ellers kun kommer fra Messi.

Selvom Dembélé spillemæssigt ikke ramte sit højeste niveau, så blev han ved med at kæmpe og til sidst stod han altså perfekt placeret inde i feltet, da bolden faldt ned for fødderne af ham før han knaldede den i mål bag Jordi Masip og så kunne jublen ellers bryde løs.

Dembélés mål betyder, at Barca hopper op på 65 point og genvinder andenpladsen, som Real Madrid sad på for en stund efter deres sejr mod Eibar. Atletico Madrid tabte 1-0 til Sevilla og dermed er der nu kun et enkelt point op til madrilenerne, som Barca møder senere i sæsonen. Det er lagt op til en spændende afslutning på den spanske liga og det var altså en ihærdig Dembélé, som bibeholdt spændingen med sit sene mål i aftes. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Dembélés ihærdighed gav pote

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder