Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Tøvende Messi og De Jong klarede frisag

El Clasico - 6. april 2021
Tøvende Messi og De Jong klarede frisag

©


Lionel Messi og Frenkie de Jong er klar til El Clásico. Der var ellers fare for, at de ville gå glip af opgøret mod Real Madrid, da de med et gult kort mod Valladolid ville gå i karantæne. Men de begge klarede frisag og således er de altså klar til kampen.

Det var helt tydeligt, at der var talt om, at de ikke skulle gå ind i situationer, hvor de kunne tiltrække et gult kort. Messi dribler og udfordr konstant og typisk jagter han bolden på de første meter ved et boldtab, men i aftes var det et nedtonet pres, som han kom med, da han ikke ønskede at tiltrække et gult kort.

Frenkie de Jong var mere udsat, da han havde mange tilbageløb i og med at han spillede langt tilbage i banen. Man så ham da også trække sig fra mange situationer og på et tidspunkt i anden halvleg kunne en Valladolid spiller let glide forbi Messi og De Jong, da de begge trak sig.

Det hele flaskede sig dog for Barca, da Dembélé sikrede de tre point og Messi og De Jong klarede frisag. Dermed er der lagt op til El Clásico, hvor Ronald Koeman helt sikkert stiller op med både Messi og De Jong. De er begge på fire gule kort og ryger altså i karantæne næste gang, at de får et gult kort. Hvis det sker mod Real Madrid er de ude af kampen mod Getafe.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder