Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca er ubesejret i 19 kampe - men langt fra rekorden

La Liga - 6. april 2021
Barca er ubesejret i 19 kampe - men langt fra rekorden

© FC Barcelona


La Ligas spænding er total i disse dage, da Atletico Madrid i weekenden tabte ude mod Sevilla mens Barca hjemme slog Valladolid. Dermed er der kun ét point mellem de to hold og de har fortsat en indbyrdes kamp at skulle igennem, hvor vinderen kan tage et stort skridt mod mesterskabet.

Sejren mod Valladolid, som faldt i de døende minutter på en scoring af Ousmane Dembélé betyder samtidig, at Barca er ubesejret i 19 ligakampe i træk. Man tabte 2-1 til Cádiz den 5. december sidste år, men har siden vundet 16 kampe og spillet tre uafgjort. De tre uafgjorte kom mod Valencia og Eibar mens Cádiz igen formåede at snuppe point fra catalanerne.

Kigger man på klubrekorden, så er der dog lang vej for Ronald Koeman og co. Rekorden sidder Ernesto Valverdes Barca-hold nemlig på, da de gik igennem vanvittige 36 kampe uden nederlag. Dengang var man tæt på at gå igennem ligaen som ubesejret, men en håbløs forsvarskamp mod Levante på udebane kostede dem titlen som ubesejret i sæsonen. Det vigtigste, mesterskabet, kom dog i hus.Topliste: Ubesejrede Barca-stimer
36 kampe under Ernesto Valverde (2017/18)
31 kampe under Pep Guardiola (2010/11)
23 kampe under Ernesto Valverde (2018/19)
22 kampe under Pep Guardiola (2008/09)
21 kampe under Pep Guardiola (2009/10)
19 kampe under Tito Vilanova (2012/13)
19 kampe under Ronald Koeman (2020/21)

Som det fremgår på listen sniger Koemans Barca-hold sig ind på en flot syvendeplads. Hvis man undgår nederlag mod Real Madrid i den kommende kamp overhaler man Tito Vilanovas Barcas fra 2012/2013.

Kan man gå igennem de resterende kampe i denne sæson uden nederlag, så ryger man op på 28 kampe som ubesejret og snupper tredjepladsen. Der er dog lang, lang vej endnu og man møder fortsat hold som Real Madrid, Atletico Madrid, Villarreal, Valencia og ikke mindst Levante, som trods deres flotte kamp mod Barca i Valverdes tid ikke just har givet de store problemer for Barca.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder