Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bannerkrig før El Clásico

El Clasico: Af Søren Nissen - 7. april 2021
Bannerkrig før El Clásico

© FC Barcelona


FC Barcelona vandt mandag aften en snæver sejr over Real Valladolid, som blev mere spændende end den skulle have været. Det betyder, at Barca nu har ligaen i egne hænder. For at det forbliver et faktum, må man for alt i verden ikke tabe til ærkerivalerne, Real Madrid, lørdag aften, hvor der er lagt op til en mindst lige så tæt kamp som den mandag aften.

De spanske aviser er allerede ved at varme grundigt op til kampen, selvom der er flere dage til den store begivenhed, men det er ikke kun medierne, der taler den store kamp op. De to spanske mastodonter hjælper også til, for at skabe en intens spænding omkring storkampen. Senest tirsdag eftermiddag, hvor Barca igen har gjort sig bemærket.

Omkring 14-tiden blev et billede lagt op på de sociale medier af Frenkie De Jong og Pedri på et kæmpe banner på den efterhånden velkendte facade i Madrid, hvor Joan Laporta tilbage i december også poserede med ordene ”Jeg glæder mig til at se jer igen”. Denne gang kunne banneret beliggende bare 200 meter fra Real Madrids stadion, Santiago Bernabéu, vise de to spillere iført den nye fjerde-trøje, som Barca vil benytte på lørdag. Ovenover er der denne gang skrevet ”Kan ikke vente til Clásico”.

Om planlægningen af dette har stået på i lang tid, er ikke godt at vide. Det kan nemlig være et direkte modsvar mod det kæmpe banner, som Sergio Ramos i sidste uge havde hængt op i centrum af Barcelona. Her var det dog i et samarbejde med Amazon Prime Video, men beskeden fra Real Madrids forsvarsspiller var heller ikke med samme overbevisning som Joan Laportas besked. Tilmed havde Ramos’ besked en stavefejl, som catalanerne på gaden hurtigt gjorde grin med.

Dette er helt sikkert ikke det sidste, vi kommer til at se fra de to parter. I dagene op til verdens største fodboldkamp vil der komme flere og flere stikpiller i takt med, at vi nærmer os lørdag. Især bliver pressemøderne interessante, hvor der er direkte hul igennem, hvis man har lyst til at ytre sig om rivalen.

Du kan se banneret længere nede i artiklen.


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder