Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Koeman har bedt Laporta om én ting

Nyheder - 7. april 2021
Medie: Koeman har bedt Laporta om én ting

© FC Barcelona


Ronald Koeman har i hele sin tid som Barca-træner opført sig eksemplarisk omkring holdet og selv nu, hvor det kører bedre end tidligere, forholder han sig rolig og tager sit arbejde seriøst. Da Joan Laporta kom til magten i klubben blev der hurtigt planlagt nogle møder med trænerteamet.

Ingen er i tvivl om, at Barcas hold skal forbedres til næste sæson. Og derfor har bestyrelsen indledt arbejdet med at få solgt spillere og købt spillere - men i forbindelse med at sælge spillere har Koeman bedt Laporta om en enkelt ting i løbet af deres møder sammen.

Koeman nyder at arbejde med sine spillere og der er er tæt forhold i omklædningsrummet og det ønsker han at bibeholde indtil der ikke er mere på spil i indeværende sæson. Derfor har cheftræneren ifølge Sport bedt præsidenten om at være yderst diskret med sine beslutninger. Koeman ønsker ikke at ødelægge atmosfæren i omklædningsrummet hvilket lynhurtigt kan ske hvis nogle spillere føler sig kastet under bussen fordi klubben ønsker at sælge dem.

Som regel er der løbende samtaler med spillerne for at finde en løsning for deres fremtid, men Koeman ønsker mere tid og hvis der endelig skal træffes beslutninger, så ønsker Koeman at det skal ske meget diskret. Typisk opsnapper medierne historierne, men hidtil har Laporta virkelig formået at få lukket af inde fra.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder