Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Kæmpe boost til Real Madrid inden El Clásico

El Clasico - 7. april 2021
Kæmpe boost til Real Madrid inden El Clásico

© Getty Images


Der er tre dage til El Clásico afvikles i Madrid og frem mod den kamp har begge hold høstet godt med selvtillid. Barca ved, at de spillede en trist omgang fodbold mod Valladolid, men ihærdigheden holdt de fast i og sejren kom i hus hvorfor mesterskabet stadig er i egne hænder.

Real Madrid på den anden side sikrede sig også en sejr i weekenden hjemme mod Eibar. Her vandt de 2-0 og bibeholder deres plads i jagten på mesterskabet. Til gengæld er Real Madrid fortsat med i Champions League og i aftes mødte de Liverpool på hjemmebane.

Den kamp blev aldrig reelt set spændende. Real Madrid var klart bedst og vandt kampen 3-1 hvorfor Liverpool skal bruge endnu et mirakel mod et spansk hold for at komme videre i turneringen. At Real Madrid netop har slået Liverpool med 3-1 giver dem et gigantisk boost forud for El Clásico.

Sejren i aftes kom endda i hus uden Raphael Varane og Sergio Ramos. Varane blev på dagen meldt ude med coronavirus hvorfor han næppe deltager i kampen mod Barca lørdag aften. Desuden er Sergio Ramos skadet og han kommer heller ikke i spil. Det kræver dog en stor præstation på midtbanen for Barca, hvis de vil skabe chancer. Real Madrid formåede i går at lukke godt ned for Liverpools offensiv, som specielt i første halvleg havde store problemer med at bryde madrilenerne ned.

El Clásico spilles lørdag klokken 21 og i den anledning spiller Barca i en helt ny fjerdetrøje. Den kan du købe ved at klikke på trøjerne herunder artiklen.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder