Annonce


Annonce

Annonce

Luiz Scolari med kæmpe roser til Messi

Nyheder - 8. april 2021




Lionel Messi høster roser fra alle verdens hjørner og den seneste person til at tale om argentineren er den brasilianske træner Luiz Scolari, som i øjeblikket er arbejdsløs. Han har trænet et hav af store spillere, men har altid drømt om at have Messi på sit hold. Det fortæller han til Super Deportivo Radio.

- At træne Messi ville give mig mere glæde end alle de titler, som jeg har vundet som træner, fortæller Scolari før han også knytter et par ord om rygterne, der sender Neymar til Barca denne sommer - eller Messi til PSG, så de to verdensstjerner igen kan spille sammen:

- Jeg ville elske at se dem spille sammen igen, men ikke i Barca - hellere PSG. Det ville være svært for et hvert hold at holde dem nede. Der ville jo ikke være en eneste PSG-kamp, hvor de ikke kunne score. Det er to genier.

- I min trænerkarriere vil jeg have manglet at træne Maradona og Messi. Jeg ville have elsket at dele oplevelser med Maradona selvom jeg har nydt godt af mange store profiler som Cristiano Ronaldo, Rivaldo, Ronaldo eller Figo. De var er alle fantastiske.

Selvom alt er muligt i fodboldens verden, så skal der alligevel noget at et mirakel til før Scolari bliver Messis træner. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Luiz Scolari med kæmpe roser til Messi

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder