Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Interview med Pedri inden El Clásico

El Clasico - 8. april 2021
Interview med Pedri inden El Clásico

Unge Pedri er fast mand på Ronald Koemans Barca-mandskab og han ser meget frem til lørdagens El Clásico, hvor Barca og Real Madrid dyster om tre meget vigtige point i kampen om det spanske mesterskab. Pedri har talt med La Liga - her er hvad han sagde.

El Clásicos betydning
- Det er en meget vigtig kamp på grund af hvad den betyder for fansene. For mig, som tilhænger, elskede jeg at opleve El Clásico og nu som spiller ser jeg endnu mere frem til kampen. Vi vil forsøge at hente de tre point, som er vigtige for os.

Den første El Clásico
- Det var en speciel oplevelse. Jeg var heldig nok til at kunne få min familie med. Det er en kamp, som vi har set mange gange over en familiesammenkomst. At tage til Camp Nou og spille er spektakulært.

Den svære kamp
- Som alle El Clásicos, så bliver denne også svær. De har et godt hold, men vi vil forsøge at spille en bedre kamp end dem hvis vi vil gøres os forhåbninger om at få de tre point. Vi er fokuserede og vi ved, at det bliver svært.

Spillere man skal holde øje med
- De har kvalitetsspillere over det hele - specielt på midtbanen, men Benzema er også en ekstraordinær spiller. Vi skal forsøge at kontrollere dem.

Den fysiske side
- Alt er lige i El Clásico. Om du er ældre, yngre, højere eller lavere. Alt er lige.

La Liga
- Kampen har stor betydning for La Liga. Vi giver aldrig op når vi kæmper om et trofæ og derfor kæmper vi til det sidste. Vi skal fortsætte med at vinde vores kampe for på den måde at kunne vinde et trofæ. Vores fokus er på at vinde vores egne kampe.

Pedris egen form
- Jeg håber på, at jeg får minutter på banen. Jeg har meget at lære endnu og jeg skal forbedre min fysik. Jeg arbejder på det og jeg ønsker bare at fortsætte med at spille med verdens bedste spillere.

Unge talenter i Barca
- Der er mange unge talenter i klubben. Vi skal holde hovedet koldt og knokle for vores plads - hver dag. Fremtiden er altid lys med hårdt arbejde.

Trofæer
- Jeg vil vinde mit første trofæ med Barca. Det er en drøm, som jeg altid har haft. Derudover drømmer jeg også om at vinde noget med det spanske landshold.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder