Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Hattrick: Derfor trænede Griezmann ikke i går

Nyheder - 9. april 2021
Hattrick: Derfor trænede Griezmann ikke i går

© Getty Images


Antoine Griezmann deltog ikke i gårsdagens træning med tilladelse fra klubben. Grunden var, at hans kone skulle føde og for tredje gang blev Griezmann altså far. Der ligger dog en helt utrolig historie bag, da hans kone Erika Choperena i går den 8. april fødte datteren Alba.

Griezmann er nu far til tre børn og utroligt nok er alle født den 8. april. Mia kom til verden den 8. april 2016 mens Amaro kom til 8. april 2019. Nu er Alba blevet født og igen var det altså den 8. april - dog 2021. Der er ingen tvivl om, at hvis Griezmann scorer mod Real Madrid, så sender han en hilsen til sin nyfødte - og det er utvivlsomt ekstra motivation for ham.

Efter at have misset træningen torsdag, deltog han igen denne fredag i træningen, hvor de sidste detaljer skal på plads før man lørdag morgen flyver til Spaniens hovedstad Madrid. Griezmann har en stor fortid i Atletico Madrid, så hvis der er et hold han ønsker at score mod, så er det Real Madrid. I går scorede han hattrick med sit tredje barn - det håber han sikkert også på at gøre i morgen mod Real Madrid.

El Clásico afvikles lørdag aften klokken 21 på TV2 Sport X.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder