Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

El Clásico: Skadede og karantæneramte spillere

El Clasico - 9. april 2021
El Clásico: Skadede og karantæneramte spillere

© GORKA LEIZA DIARIO AS


El Clásico spilles i morgen aften og helt ekstraordinært sker der for første gang nogensinde på Estadio Alfredo Di Stefano mens Estadio Santiago Bernabeu bliver renoveret. Vi tager her et kig på hvilke spillere der er skadede og i karantæne op til kampen.

Real Madrid
Real Madrid var i kamp mod Liverpool for tre dage siden i Champions League, hvor de fik et kæmpe boost med en stensikker sejr på 3-1. Her kom alle spillere helskindet igennem kampen. Barca spillede seneste i mandags, så de har lidt mere hvile i fødderne.

Zidan er uden Sergio Ramos, som pådrog sig en skade med det spanske landshold mens Varane også er ude, da han er testet positiv for coronavirus og derfor skal isoleres i 10 dage. Nacho og Militao må forventes at tage plads i det centrale forsvar af den grund.

Dani Carvajal kæmper fortsat med at komme sig over sin muskelskade og træner fortsat for sig selv hvorfor han heller ikke kommer i spil. Lucas Vázquez tager typisk over på højrebacken for Carvajal.

Eden Hazard har døjet med skadesproblemer lige siden han skiftede til Real Madrid. Han er tilbage igen, men blev ikke sat i spil mod Liverpool for ikke at haste ham i spil for hurtigt. Mod Barca forventes han at tage plads på bænken og kan således få et par minutter.

I forhold til karantæner har Real Madrid ingen ude. Til gengæld ryger Nacho i karantæne hvis han får et gult kort mod Barca. Han er pt. på fire stks. Han var i fare for at misse kampen mod Barca, da han spillede med senest mod Eibar, men holdt sig altså inden for rammerne.FC Barcelona
Gerard Piqué er lige nu det største spørgsmål. Ingen ved, om han bliver klar til El Clásico, da han har døjet med skadesproblemer på det seneste. Han har trænet godt med i løbet af ugen, men fik et lille tilbagefald i onsdags. I dag fredag bliver han testet for sidste gang for at se, om han er i stand til at deltage i kampen.

Sergi Roberto har også været ude længe og træner med igen, men her skal lægerne gå ind og vurdere hvornår det er forsvarligt at sende ham i kamp igen. Han var ikke med mod Valladolid, da det var for tidligt, men måske er han med mod Real Madrid. Det er endnu uvist.

Antoine Griezmann deltog ikke i Barcas træning i går, men det var ikke på grund af skadesproblemer. Hans kone var på hospitalet for at føde parrets tredje barn, og derfor fik han tilladelse af klubben til at være ved hendes side og tage imod deres nyfødte datter Alba. Franskmanden er således klar til kamp.

Pjanic og Araujo har også døjet med problemer, men de er klar og specielt Araujos comeback er vigtig, da han var en mur uden lige før han pådrog sig sin første skade. Spørgsmålet er om han kommer i spil for Oscar Mingueza i morgen mod Real Madrid. Her må det forventes, at Lenglet er en sikker starter.

De Jong og Messi er begge på fire gule kort, så de ryger i karantæne hvis de får et gult mere i morgen.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder