Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Malcom får høvl i russiske Zenit

Nyheder - 10. april 2021
Malcom får høvl i russiske Zenit

©


Den tidligere Barca-spiller Malcom blev i 2018 hentet i Bordeaux til Barca men formåede aldrig at blive en favorit blandt trænerteamet til trods for at han flere gange viste prøver på sit enorme potentiale. Han kom til Barca for 41 millioner euro men blev året efter sendt til russiske Zenit.

I Zenit er det blevet til 37 kampe i tre sæsoner og bare fem mål og Denis Ugarov er overhovedet ikke tilfreds med brasilianerens præstationer og går endda så langt og kalder ham for klubbens dårligste køb nogensinde.

- Malcom er ikke nogen fodboldspiller. For de penge, som Zenit brugte på ham, burde han styre offensiven og hjælpe til i defensiven. I stedet går han bare rundt på banen og flagrer med armene. For mig er han klubbens dårligste indkøb. Vi har brug for at få ham ud af klubben, siger Denis Ugarov.

Efter bare en enkelt sæson på Camp Nou formåede Barca at få hele 40 millioner euro for ham men tallene fortæller sit eget tydelige sprog og selvom han egentlig kom godt fra land, så har han sæson efter sæson slet ikke leveret det man håbede, da klubben købte ham.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder