Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca vil sælge Konrad de la Fuente

Transfermarked - 10. april 2021
Medie: Barca vil sælge Konrad de la Fuente

Konrad de la Fuente er blandt de største talenter som Barca har i disse dage, men den enorme interesse for ham har fået klubben til at tænke økonomisk. Ifølge ESPN overvejer man kraftigt om man skal sælge kantspilleren for at få penge i kassen.

Konrad har under Ronald Koeman fået sin debut og han gør det rigtig godt på B-holdet hvorfor øvrige europæiske klubber kigger varmt på ham. Hans kontrakt med Barca løber til sommeren 2022, så derfor skal Barca sælge ham denne sommer hvis de vil have penge for ham - alternativt kan han smutte gratis næste sommer hvilket klubben vil undgå.

Der er også muligheden for at forlænge med ham, men han er en kilde til en stor sum penge og det skulle ifølge mediet være disse overvejelser, man gør sig i klubben lige nu. Man skal nemlig huske på, at han ikke altid kan fortsætte på B-holdet og på et tidspunkt kræver han en forfremmelse og her er spørgsmålet ligeledes om der er plads til ham.

Selvom Joan Laporta nok skal få bedre styr på klubbens økonomi med tiden, så er Konrad en af de spillere, der med et salg kan hjælpe til. Det betyder dog at man igen må sælge ud af sin talentmasse.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder