Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Rasende Koeman: Hvorfor er der VAR i Spanien?

El Clasico - 10. april 2021
Rasende Koeman: Hvorfor er der VAR i Spanien?

© Getty Images


Ronald Koeman opsøgte dommeren på banen efter slutfløjt i El Clásico. Cheftræneren var uforståelig over for flere situation og ved pressemødet efter kampen kom han dybere ind på sin frustration. Igen føler han sig magtesløs, da det ikke er første gang han føler, at VAR går imod Barca.

- Straffesparket var tydeligt. Endnu engang må vi bare acceptere det og holde mund. Og kun fire minutters tillægstid i sådan en kamp, spørger Koeman uforstående og følger op:

- Jeg beder om at dommeren træffer de korrekte beslutninger. Jeg ved ikke hvorfor der er VAR i Spanien. Alle ser det som kriminelt. Dommeren tog 3 minutter om at skifte headset, og så tilføjer han kun 4 tillægsminutter. Hvis man er Barca-fan, så er man sur i dag på grund af to situationer omkring dommeren. Alle i hele verden så det straffespark.- I første halvleg var vi ikke gode. Hverken i angrebet eller i forsvaret. I anden halvleg blev vi bedre, men det er utroligt at der kun er fire tillægsminutter når dommeren bruger tre minutter på at rode med sin skulder.

- Spillerne er triste på grund af dommerens beslutninger. Vi ved, at vi ikke spillede op til vores bedste, men vi er optimistiske og i næste uge kæmper vi om en titel.

- Jeg forsvarer altid mine spillere og klubben. Jeg gider ikke snakke mere om det, kom det fra Koeman, som i øvrigt spurgte en journalist om han synes, om der var straffespark. Journalisten valgte ikke at svare hvortil Koeman valgte at gå sin vej med ordene 'Det var tydeligt'.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder