Tredje Clásico-nederlag i træk til Barca

El Clasico - 11. april 2021

Barca sad klart på spillet i går, men man formåede ikke at få noget ud af det enorme boldovertag. Zinedine Zidanes plan fungerede rigtig godt mens Barca havde svært ved at lukke ned for Real Madrids forudsete taktik: Kontrastød.

Ronald Koeman satte sine spillere forkert op til første halvleg, hvor man slet ikke kom frem til noget - udover et direkte forsøg fra Messi på hjørnespark. I anden halvleg blev det bedre, men lige lidt hjalp det. Barca tabte 2-1 og dermed mistede man tre uhyre vigtige point i jagten på mesterskabet. Faktisk er det tredje nederlag i træk til Real Madrid og man står uden sejr mod rivalerne i de seneste fire kampe.

Den 18. december 2019 spillede man 0-0 på Camp Nou og tre måneder senere vandt Real Madrid 2-0 på Bernabeu. Tidligere på sæsonen kom Real Madrid så til Camp Nou, hvor der også i den kamp var enorme kontroverser omkring dommeren, da Real Madrid snuppede en sejr på 1-3. I går vandt madrilenerne så 2-1 og dermed har de altså vundet de seneste tre kampe.

I går gjorde det dog endnu mere ondt, da man ellers fik en gave af Atletico Madrid, som tabte 1-0 til Sevilla. Man fulgte op ved at spille en håbløs kamp mod Valladolid, hvor man skulle helt hen i de døende minutter før man vandt kampen. Til El Clásico blev det ikke meget bedre, men der blev kæmpet hårdt i de sidste 15 minutter hvilket dog ikke hjalp.

Dermed topper Real Madrid La Liga med 66 point - samme antal som Atletico Madrid mens Barca har 65. Atletico Madrid spiller dog først deres kamp nummer 30 i aften mod Real Betis. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder