Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ingen tid til gråd: Barca skal vinde pokaltitlen

Copa del Rey - 11. april 2021
Ingen tid til gråd: Barca skal vinde pokaltitlen

© Getty Images


Efter en uges intens optakt til El Clásico der endte ud i en trist præstation fra Barcas fødder, skal man nu fokusere på en ny, vigtig opgave. I de seneste par år har Barca typisk spillet dårligt i finaler når de kommer fra en dårlig oplevelse - men det må ikke ske denne gang.

Efter 19 kampe som ubesejret kom Barca i den grad ned på jorden igen, da de i går mod Real Madrid slet ikke lignede et hold, der havde noget at kæmpe for. Men på lørdag går det løs i Copa del Rey-finalen mod Athletic Bilbao, hvor man kan vinde sæsonens første trofæ.

Efter endnu en fadæse i Champions League blev man minimeret til at tro på The Double - altså ligaen og pokalturneringen. På lørdag kan man tage et stort skridt mod drømmen om at vinde to titler i denne sæson når man møder Athletic Bilbao i finalen. Baskerne spillede i sidste uge den udsatte pokalfinale mod Real Sociedad og her tabte Bilbao, så de er i den grad sultne efter fuld gevinst mod Barca.

Hvis Bilbao taber har de således tabt to pokalfinalen på to uger - og det ønsker de ikke. Til gengæld skal finalen kickstarte Barcas gode form inden sæsonafslutning. Der resterer otte spillerunder i La Liga og hvis Barca skal gøre sig forhåbninger om at vinde ligaen, så kræver det at man vinder alle kampe.

Finalen i Copa del Rey mod Bilbao på lørdag spilles på La Cartuja i Sevilla med kick off klokken 21.30.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder