Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Tidligere topdommer: Der var straffe til Braithwaite

El Clasico - 11. april 2021
Tidligere topdommer: Der var straffe til Braithwaite

©


Danske Martin Braithwaite kom i fokus i verdens største klubkamp i aftes, da han med få minutter igen blev nedlagt af Real Madrids Mendy i feltet. I hvert fald mente Barca-spillerne, at der var straffespark, men kampens dommer var ikke interesseret.

I disse dage ser man hvordan de madrilenske aviser ofte har kontakter til tidligere topdommer for at få kommentarer på kontroversielle beslutninger på banen og denne gang er det AS, som har kontaktet den tidligere topdommer Iturralde González. Og han er ikke i tvivl.

- Der er straffespark. Det er der ingen tvivl om. Han bliver revet ud af balance mens han løber hurtigt mod bolden. Denne type forseelser fjerner din balance totalt fordi, at du løber i én retning mens forsvarsspilleren river dig i en anden retning. Det er et virkelig dumt straffespark, fortæller Iturralde González og følger op:- Hvis de begge løb i samme retning, så var det måske ikke nok til et straffespark, men det er ikke tilfældet her. Det er ikke en tydelig fejl og det er måske derfor, at han ikke benyttede sig af VAR. Det er én ting, når der er straffespark og en anden ting når det er en tydelig fejl.

Tidligere i opgøret appellerede Dembélé for et straffespark, men Iturralde González mener ikke at franskmanden skulle have noget.

- Det er ikke nok til et straffespark. Når du ser det i slowmotion ser det værre ud end det egentlig er. For mig dømte dommeren rigtig i den situation. Man skal huske på, at tænke over bevægelserne i situationen og i denne forbindelse var det ikke nok.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder